Обавештења

РЕШЕЊA О ПОСТАВЉAЊУ ПРИВРЕМЕНОГ ЗАСТУПНИКА У ПОСТУПКУ НЕПОТПУНЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ

РЕШЕЊЕ О ПОСТАВЉAЊУ ПРИВРЕМЕНОГ ЗАСТУПНИКА ЗА (ЈОСИЈЕВИЋ ЈУЛИЈАНУ, ЂУРКОВИЋ СИБИНА И ЂУРКОВИЋ РАДОМИРА) У ПОСТУПКУ НЕПОТПУНЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

РЕШЕЊЕ О ПОСТАВЉAЊУ ПРИВРЕМЕНОГ ЗАСТУПНИКА ЗА (ДАЧКОВИЋ М. МИЛУНА) У ПОСТУПКУ НЕПОТПУНЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

РЕШЕЊЕ О ПОСТАВЉAЊУ ПРИВРЕМЕНОГ ЗАСТУПНИКА ЗА (ДАЧКОВИЋ М. МИЛУНА) У ПОСТУПКУ НЕПОТПУНЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

РЕШЕЊЕ О ПОСТАВЉAЊУ ПРИВРЕМЕНОГ ЗАСТУПНИКА ЗА (ВРЕКИЋ В. БЛАГОЈА) У ПОСТУПКУ НЕПОТПУНЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

РЕШЕЊЕ О ПОСТАВЉAЊУ ПРИВРЕМЕНОГ ЗАСТУПНИКА ЗА (KAДАУ М. МИЛЕВУ, ДАЧКОВИЋ М.МИЛУНА, БОЖАНОВИЋ Н.МИЛОВАНА, БОЖАНОВИЋ М. ДЕЈАНА) У ПОСТУПКУ НЕПОТПУНЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

РЕШЕЊЕ О ПОСТАВЉAЊУ ПРИВРЕМЕНОГ ЗАСТУПНИКА ЗА (ВЕСИЋ А. ДЕСАНКУ) У ПОСТУПКУ НЕПОТПУНЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

РЕШЕЊЕ О ПОСТАВЉAЊУ ПРИВРЕМЕНОГ ЗАСТУПНИКА ЗА (БОЖАНОВИЋ С.ЗОРИЦУ) У ПОСТУПКУ НЕПОТПУНЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

РЕШЕЊЕ О ПОСТАВЉAЊУ ПРИВРЕМЕНОГ ЗАСТУПНИКА ЗА (НИКОЛИЋ МИЛЕНУ) У ПОСТУПКУ НЕПОТПУНЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

РЕШЕЊЕ О ПОСТАВЉAЊУ ПРИВРЕМЕНОГ ЗАСТУПНИКА ЗА (ЈЕЛИЧИЋ Р. ЗОРАНА, ЈЕЛИЧИЋ Р.ДРАГАНА И ЈЕЛИЧИЋ С. СЛАВОЉУБА) У ПОСТУПКУ НЕПОТПУНЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

РЕШЕЊЕ О ПОСТАВЉAЊУ ПРИВРЕМЕНОГ ЗАСТУПНИКА ЗА (ВУКОВИЋ МАРИНУ) У ПОСТУПКУ НЕПОТПУНЕ ЕКСПРОПРИЈАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

 

Leave a Comment